Când ai păsărici la cap…

19.03.2010 21:25

Military Shop - Campanie 10%

Pur și simplu auzi doar ciripitul lor care te duce în altă lume. O lume a visurilor. O lume în care crezi că poți avea orice bărbat, că poți juca orice rol și că toată lumea te iubește și te aplaudă mai ceva decât pe Ceaușescu.

Dacă cineva te refuză, e extremist. Dacă soția își dă seama de intenția ta, e proastă. Așa că, singura metodă de a trăi în lumea ta este să ți-o faci mai frumoasă. Cum poți face asta? Urmând o veche rețetă: iei legătura cu persoanele care le cunosc pe victime și... încerci să le convingi de lucruri nu prea plăcute. În plus, de ce nu! Parcă ar merge o campanie de hărțuire sau bătaie de joc. Oricum, dacă până atunci ți-a fost înșelată așteptarea, de ce să nu bâzâi persoanele respective cu mail-uri plângăcioase, amenințătoare sau mail-uri în care să aduci injurii? Să te oprești numai la mail-uri?Nu... Începi să îți creezi zeci de id-uri de mess și să tot ceri să fii primit în listă. Dacă hărțuiești un bărbat parcă ar merge id-uri de damă. Dacă hărțuiești o femeie, mai ales măritată, ar merge id-uri de bărbat. În plus, cum a avut femeia aia, inculta aia, proasta aia  norocul să dea peste un astfel de bărbat? Ce a văzut la ea și nu a văzut la tine? Până la urmă e doar amanta, concubina, tu ar trebui să-i fii NEVASTĂ!

Dar așteptările tale... din nou au rămas nerăsplătite. Ai câștigat, eventual, câțiva adepți care, nu după mult timp văzând lumea în care trăiești, ți-au cam întors spatele. Alții, din prea bună creștere, pur și simplu te iau așa cum ești, se prefac că ascultă ce zici și își văd de viața lor.

Așa că... din nou ți s-au înecat toate corăbiile. Mai încerci să râzi de persoanele respective folosind vechile metode, lucru care din nou nu-ți iese.

Începi să arunci cu noroi, să trimiți mail-uri la terțe persoane în care să-ți învinuiești "țintele"de tot felul de lucruri, încerci chiar să-i scoți pe tușă pentru un timp... din nou un fiasco al tacticii tale. După un timp încă câteva persoane consideră că-ți cântă guguștucii în cap și te lasă să te duci cu boii la păscut. Eventual, să le atârni și basmale roșii de coarne mințindu-te că sunt multicolore și pline de viață.

Prin urmare îți faci un țel: să ieși învingătoare de și nu ești, practic, în război cu nimeni. Poate, doar cu tine însăți, pentru a-ți demonstra că ești mai bună deși nici faza asta nu-ți iese.

Visează... e tot ce ți-a mai rămas. Sau mai bine... nu strică din când în când să vezi ce păsărele îți cântă pe la capul tău de zână PRIVAT-ă, frumoasă, deșteaptă și dezinteresată ducându-te pe la un psihiatru. Schizofrenia e nevindecabilă dar tratabilă.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare! Orice asemănare cu persoanele care se simt cu musca pe căciulă este întâmplătoare.

 

Back
TaraFashion.ro te imbraca on-line

Topic: Când ai păsărici la cap…

No comments found.

STARSlist Page Rank TOP-RO - Top siteuri din Romania