Ganduri

05.04.2010 16:33

La unii a venit iepurașul de Paști pe alții i-a sărit norocul. Partea buna este că românii nu au uitat că există această mare sărbătoare în calendar, că în noaptea de Înviere au mers cu mic cu mare la Biserică și au luat lumină și pască.
Un moment de odihnă a fost binevenit pentru toți indiferent dacă au sau nu loc de muncă.
Nu stăm să despicăm firul în patru, nu asta este scopul articolului. Deși din când în când se mai simte nevoia ca să mai scriem și despre altceva înafar de scrabble.
De Paști ne-am gândit să facem cadou un widget pentru cei ce doresc să promoveze și altceva pe site-ul lor înafar de bannerele unor site-uri. Cu timpul probabil vom mai promova și alte unelte.
Nici despre ceva rău nu am chef să scriu. Doar vreau să scriu ceva... ca de exemplu sunt zile în care norocul de la scrabble mă cam părăsește și zile în care cred că am făcut baie în cada cu noroc.
Apropo de noroc: cred că deja unii pot intra la bolnavi cronici - cum iau bataie de la cineva cum gândesc că respectivul/respectiva joacă cu scrabbromul. Mulți dintre ei mă și distrează: și-au pus la profil tot felul de mesaje în care atenționeaza pe cei ce folosesc scrabbromul. Păi... cred ei că se sperie scrabromiștii de un mesaj pus la finger? Zău așa...
De multe ori mi se par și mie tot felul de depuneri ciudate dar asta nu înseamnă că trebuie să înjur ca la ușa cortului. Pornesc și eu de la prezumția de nevinovăție. Și culmea... după ce analizez partidele folosind cuvinte "chisnovate" sau depuneri "fabuloase" îmi dau seama că am fost bătută cu leuca în cap și am dat-o în bară de câte ori am putut. La urma urmei, cei ce joacă cu scrabromul s-ar mulțumi ei cu un rating de până în 1200? Sau și-ar pierde timpul câteva luni pe puțin la un rating de aproximativ 1000?
Și nu o dată am văzut persoane care, cu un noroc chior, au ajuns repede-repejor la peste 1300. Asta înseamnă că joacă cu scrabromul?
După ce am analizat și eu niște partide mi-am dat seama că scrabromismul este deja o boală: toți se feresc de fiecare și cum li se pare ceva ciudat cum arată cu degetul: uite ciumatul. Scrabromul e GRATIS! Prin urmare, se poate lua de pe net. Depinde de voi de ce vă imbolnăviți: de dorința de a învăța mai multe cuvinte sau de dorința de a vă crește artificial ratingul. Iar dacă ceilalți au un zâmbet triumfător pe față nu înseamnă că e infectat cu scrabromela. Pur și simplu a fost mai bun!
Și cum mai suntem încă în zilele de Paști, învățați să iertați, să vă uitați mai mult în ograda voastră și să fiți mai apropiați de cei dragi. Fiți mai buni, mai îngăduitori și mai iertători, oameni buni!
Când soarele e acoperit de nori, aprindeți o lumină! Hristos a înviat!

Back

Topic: Ganduri

No comments found.

STARSlist Page Rank TOP-RO - Top siteuri din Romania