Sunt singuri şi neajutoraţi

24.12.2009 15:26
Aukro.ro

 

Copiii pe internet… lipsa discernământului… neinteresarea părinţilor şi neglijarea duc la diferite situaţii în care expunerea minorilor la pericole internautice, dacă nu se face în mod conştient, se face dintr-o crasă lipsă de educaţie informaţională a părinţilor.

Racolarea minorilor pentru prostituţie, pentru voyeurism şi alte devianţe sexuale se poate realiza simplu: avem un calculator, avem un copil neinformat şi lăsat de capul lui, iată scenariul perfect plauzibil. Să ne mirăm de abuzuri? Să ne mirăm de acele devianţe sexuale ale unor maturi, care, poate la randul lor au fost abuzaţi şi ei şi care nu au primit când trebuia ajutor psihologic? Să ne mirăm că în loc să trateze aceste tare ale societăţii de consum tot mai înclinată spre abuzuri, în unele ţări se permite şi chiar încurajează devianţele (mă refer la homosexualism şi pedofilie)? Nu ar fi cazul ca societatea, aşa zis civilă, să exprime în sensul expunerii oprobiului public acele devianţe şi să ia măsuri în vederea internării bolnavilor psihic pentru tratament, în loc să aprobe marşuri şi parade?

Ar fi cazul, sincer!

Deci, cand spunem internet + copii trebuie avut în vedere gradul de expunere al celor din urmă, copiii, la pericolele întâlnite, trebuie conştientizaţi părinţii în vederea supravegherii, a atenţionării şi păstrării unui mediu internautic curat şi ferit de monştrii ce atentează la viitorul unei ţări, homosexualii şi pedofilii care pervertesc, mai nou şi prin internet, copii nevinovaţi şi neajutoraţi, a căror singura vină este că au nişte părinţi iresponsabili ce nu cenzureaza cu atenţie ceea ce fac odraslele lor.

Sport Club Columna susţine campanile iniţiate pe https://www.sigur.info/ şi ne dorim ca anii ce vor veni să fie mai siguri pentru copii.

Cristian Isop, preşedinte Sport Club Columna

 

Back

Topic: Sunt singuri şi neajutoraţi

No comments found.

STARSlist Page Rank TOP-RO - Top siteuri din Romania