Când maeștrii sunt atacați

20.02.2010 21:47
Military Shop - Campanie 10%

 

Nu aș fi  scris despre asta, dacă nu aș fi văzut că pe ISC nick-urile sunt furate și folosite de neaveniți care copiază cu nerușinare înregistrându-se astfel pe ISC cu nick-uri foarte appropriate cu ale unor jucători de valoare. Nick-ul Danei Boldor este folosit, nick-ul Mihaelei Mândicescu este folosit… chiar dacă la sfârșitul id-ului apar câteva cifre, folosirea acestora tind să nască confuzii. Dar cei ce le folosesc dându-se în spectacol și pozând în persoanele celor care le-au fost model pentru nick, nu au călcat, poate, în viața lor într-o sala de scrabble sau la vreun turneu. Și atunci? Oare nu ar trebui ca nick-urile sportivilor legitimați să fie rezervate spre o oarecare diferențiere de restul?... Să recunoaștem, totuși, una este Dana Boldor în scrabble și alta este o necunoscută oarecare, între Mihaela Mandicescu și o alta anonimă, pierdută în spatele unui nick pe care nu-l merită, este o diferență ca de la cer la pământ. Am dat aceste 2 exemple de jucătoare care activează și în campionat și pe ISC, în speranța că se va trage un semnal de alarmă, în speranța unei delimitări clare între jucătorii legitimați și... restul lumii.

Dacă vor să fie recunoscuți, dacă vor să aibă un NUME, să facă bine să vină la sală, să joace, să demonstreze și de abia atunci vor primii recunoașterea pe care, eventual, ar merita-o.

Altfel... când maeștrii sunt atacați, fie și prin furtul unor nick-uri, e grav și periculos.

Cel puțin, așa consider eu, cel puțin, asta este opinia MEA, a unui jucător legitimat. Sunteți liberi să fiți de acord cu mine, sunteți liberi să mă înjurați... voia dumnneavoastră.

Cristian Isop (Meikyo) 

Back

BeSpecial.ro - Bijuterii

Topic: Când maeștrii sunt atacați

No comments found.

STARSlist Page Rank TOP-RO - Top siteuri din Romania