Despre scrabble si elitism sau cum se cred unii buricul pamantului

03.11.2009 00:06

        Candva, demult, scrabble era pur si frumos... se juca fara a naste atatea patimi, fara a fi altceva decat un sport in care-ti masurai cunostintele. Astazi, din pacate, sunt mult prea multi care nu-si cunosc lungul nasului si se cred mari si tari doar prin faptul ca au reusit, total intamplator sau nu, sa “agoniseasca” niste victorii pe ISC.ro impotriva unor jucatori cu mult mai multe merite in competitiile din sala.

Oricum, creezi o retea, creezi un blog, te folosesti de spatiul virtual si nu numai... iti creezi astfel imaginea unui formator de opinie in scrabble, cu toate ca totul se poate restrange la a insira doar cuvinte goale care suna din coada.

Scrabble este multa transpiratie, inspiratie, nopti si zile pierdute in cautarea unui cuvant, in cautarea unor partide de care sa fi multumit, in recorduri ca cele ale Mihaelei Mandicescu, vitezei lui Dan Laurentiu Sandu si lista ar putea continua.

Site-ul “Columnei” a fost creat din dorinta de a repara proasta impersie pe care a lasat-o o alta incercare, o tentativa de site. Ma rog, cine nu incearca nu greseste! Pe aceasta cale ne cerem scuze tuturor care au fost afectati si speram sa nu mai vedem si auzim de simulacre ca acela.

            Ma opresc aici, deocamdata, invitand la meditatie si reflectie: cat de buni suntem, unde ne este limita actuala si cum putem depasi aceasta limita.

                           Cristi Isop-Presedinte Fondator A.S.C “Columna”

 

Back

Topic: Despre scrabble si elitism sau cum se cred unii buricul pamantului

No comments found.

STARSlist Page Rank TOP-RO - Top siteuri din Romania